Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αφεντικά για Σκότωμα (Horrible Bosses)

Αμερικανική ταινία. Διάρκεια: 98 λεπτά.
Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον, με τους: Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Κέβιν Σπέισι,Τζένιφερ Άνιστον, Τζέιμι Φοξ και Κόλιν Φάρελ.
Τρεις φίλοι συνενοούνται για να σκοτώσουν τα αφεντικά τους, αφού συνειδητοποιούν ότι στέκονται στο δρόμο της ευτυχίας τους.
Δυνατό καστ, ενδιαφέρον σενάριο και ανατρεπτική εξέλιξη. Άλλη μια ταινία που αποδεικνύει ότι αυτά δεν αρκούν για να είναι καλή. Με λίγα πραγματικά αστεία σημεία, η πιο διασκεδαστική στιγμή της ταινίας φαίνεται να είναι στο τέλος, όπου μαζί με τα ονόματα δείχνονται και οι διασκεδαστικές στιγμές από τα γυρίσματα. Η Τζένιφερ Άνιστον σε μια τολμηρή ερμηνεία, που απαιτεί επίδειξη μεγάλου μέρους του σώματός της και χυδαία συμπεριφορά και -φυσικά- ο Κέβιν Σπέισι αποδεικνύεται ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας της ταινίας. Παρά το μικρό ρόλο του, ο Κόλιν Φάρελ, πραγματικά αγνώριστος, δίνει τον πιο κωμικό τόνο στην ταινία. Είχε προοπτικές για να εξελιχθεί σε μια μεγάλη έκπληξη, δυστυχώς όμως καταντάει μια διασκεδαστική, αλλά κοινότυπη και χωρίς κάποια κωμική αποκορύφωση κωμωδία. Ο Τσάρλι Ντέι, είτε επειδή ο ρόλος του το απαιτεί, είτε εκ γενετής, παρά την καλή του ερμηνεία εκνευρίζει αφάνταστα με την τσιριχτή φωνή του.
Αξιολόγηση: ** (Ενδιαφέρουσα)
του MicLef
Trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου